Inovatie in lumea storcatoarelorCarte de retete Am dori sa va informam faptul ca in Cehia a fost realizat un test de calitate de catre o firma specializata in asemenea teste pentru produsul”Masina de tocat model R-508 “,iar rezultatele acestui test au clasat produsul nostru pe primul loc comparativ cu alte produse cu o rata de 4.5 stele.Vezi Rezultate


Compania VASSILIAS S.A. a fost fondata in 1980 in Atena - Grecia si este una din cele mai importante firme din Grecia in domeniul comercializarii produselor electrocasnice. Printre clientii sai se numara: Carrefour, Metro (Makro), Fourlis si alte firme foarte cunoscute pe piata greceasca.

In ultimii ani, prin dezvoltarea activitatii sale in Europa de Est, VASSILIAS S.A. si-a deschis sedii comerciale in Bulgaria, Romania, Cehia si Serbia.

 

Firma din Romania 

 

In ceea ce priveste Romania, VASSILIAS SRL a fost infiintata in 1998 si distribuie in toate marile orase din tara.

Printre clientii importanti ai VASSILIAS SRL, care comercializeaza intrega gama de produse se numara: Carrefour, Altex, Romania Hypermarche, Auchan Romania, Kaufland, etc.

 

Marci comercializate in Romania

Firma VASSILIAS SRL importa si distribuie produse electrocasnice, precum: Rohnson, Kenwood, Hair Majesty. Firma Vassilias si-a castigat succesul prin vanzarea unor produse de calitate superioara, intr-o mare varietate de articole, si cu design atractiv.

Kenwood – firma engleza, fondata in anul 1947, fiind prezenta in peste 80 de tari, ocupa un loc de prim rang in in Marea Britanie, Franta si Germania in domeniul produselor electrocasnice .

Rohnson este marca inregistrata a VASSILIAS S.A. pentru aparate electrocasnice intr-o gama variata.

Hair Majesty – este marca inregistrata a VASSILIAS S.A. pentru aparate pentru ingrijire si infrumusetare - uscatoare de par, ondulatoare, masini de tuns, etc., atat pentru uz personal cat si profesionale.

Produsele noastre sunt de calitate superioara, in acord cu standardele Uniunii Europene, si bineinteles, cu standardele romanesti. Produsele sunt insotite de declaratii de conformitate si de certificate de calitate. Toate produsele beneficiaza de 2 ani garantie, exceptie facand grill-urile care au 5 ani garantie si ventilatoarele care au 3 ani.

De asemenea, am dezvoltat o retea de unitati service in cele mai importante orase din tara.

Ne concentram pe satisfactia clientilor si a consumatorului final si devotamentul nostru pentru a raspunde nevoilor pietei.

Credinta in valorile nostre si satisfactia clintilor ne confera increderea si angajamentul acestora, lucruri ce permit progresul nostru continuu.